CasibomForum.NET | Forum Sitesi

CasibomForum.Net Türkiye`nin en güncel ve kaliteli genel forum sitesi`dir.
CasibomForum'a katılım zahmetsiz ve ücretsizdir!

  • Sitemizde hiç bir şekilde yasa dışı bahis ve kumar oynatılmamaktadır! Casibom Forum Sitesi, Türkçe dilini kullanan ve Türkiye dışında yaşayan kişileri bilgilendirmek amacıyla düzenlenmektedir. Casibom Forum sitesinde tanıtılan bahis firmaları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarınca yasal olmayabilir, Türkiye'de ikamet eden ve paylaştığımız iddaa tahminlerini takip eden kişiler Sportoto bayileri olan; Bilyoner, Nesine, Tuttur, Birebin, Misli ve Oley web sitelerinden bahis yapmalıdır. Digitürk ve D-Smart gibi platformların sahip olduğu telif haklarından ötürü sitemizde yayınlarına yer verilmemektedir.

    Skype : live:.cid.a929326185b46229

Executive Şef ne demek? Executive Şef görevleri

hepmiben

New member
Katılım
2 Eyl 2023
Mesajlar
47,945
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Executive Şef ne demek? Executive Şef görevleri

En genç "Executive Şef" unvanını taşıyan Soner Kesgin, MasterChef All Star'a konuk oldu. Mehmet Yalçınkaya'nın "Executive Şef" açıklaması dikkat çekti. Peki, Executive Şef ne demek? Executive Şef görevleri nelerdir?

Restoran ya da otel işletmesinde mutfakta tüm sorumluluğu taşıyan kişiye mutfak şefi ("Aşçıbaşı", "Baş Aşçı", "Executive Chef", “Chef de Cuisine”) denir. Baş aşçı veya mutfak şefi olarak da bilinen bu kişi, menü planlama ve siparişten mutfak personelinin görevlendirilmesine ve mentorluğuna kadar tüm şirket içi faaliyetlerden sorumludur. EXECUTİVE ŞEF GÖREVLERİ Çalışacak olduğu mutfak personellerini seçmek, Mutfak personellerinin çalışma programlarını yapmak, Mutfak çalışanlarının haftalık ve yıllık izinlerini düzenlemek, Mutfak ile işletmenin diğer bölümleri arasındaki iletişimi sağlamak, Mutfağın ihtiyaç duyduğu malzemelerin siparişini vermek, Menü çeşitlerini düzenlemek, Yeni yemek reçetelerini oluşturmak, Mutfak hijyen kurallarının eksiksiz uygulanmasını sağlamak, İşletmede bulunan yemek ile ilgili organizasyonları kontrol etmek, Mutfakta hijyen kurallarının eksiksiz uygulanmasını sağlamak, İşletmenin diğer bölümleri ile mutfak arasındaki diyalogları yürütmek, Sürekli olarak yenilikleri takip etmek ve kendisini yenilemek.
 
Üst Alt